Revision af udbudsloven – hvad blev vedtaget, og hvad betyder det for dit næste udbud?

Morgenmøde/webinar

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen har sammen med en lang række interessenter på udbudsområdet gennemført en evaluering af udbudsloven; det har resulteret i et lovforslag med en lang række ændringer til loven. Det fremsatte lovforslag forventes at træde i kraft 1. juli 2022.

Ændringerne i lovforslaget spænder bredt med forslag lige fra begrænsning i adgangen til aktindsigt, til forlænget varighed af udelukkelsesgrunde over til forslag om en hjemmel om, at man skal købe grønt eller forklare.

På morgenmødet sætter vi fokus på de enkelte ændringer, som blev vedtaget. Hvad er formålet med ændringen, og hvad kommer det helt konkret til at betyde, når ordregivere i fremtiden laver et udbud på et givent område, eller når tilbudsgivere skal afgive tilbud i et udbud? Hvor er de store ændringer, og hvad skal man være specielt opmærksom på? Hvor ser vi nogle fordele ved ændringerne og – omvendt – hvor ser vi nogle mulige ”knaster”?

Vi kommer med konkrete eksempler og giver dig ’obs-punkter’, som du kan bruge i din hverdag, når du skal i gang med dit næste udbud – enten som ordregiver eller tilbudsgiver.

Du kan deltage i morgenmødet enten fysisk eller online. Hvis du deltager fysisk, får du – udover en faglig opdatering – også får rig mulighed for networking med andre ordregivere og tilbudsgivere.

Målgruppe:

Morgenmødet/webinaret er for både ordregivere og tilbudsgivere.

For ordregivere er webinaret især relevant for indkøbschefer, indkøbskonsulenter, udbudschefer, udbudskonsulenter, contract managers og jurister.
For tilbudsgivere er webinaret særlig relevant for bid managers, jurister og key account managers.

Dato:

Torsdag den 25. august 2022 kl. 9-11

Sted:

Morgenmødet holdes både som et fysisk møde og som et webinar.

Adresse ved fysisk deltagelse:
NP advokater
Langebrogade 1, Opgang B2, 3. sal
1411 København K

Link til deltagelse via webinar:
Når du har tilmeldt dig, modtager du en mail med et link, hvor du skal registrere dig for at få adgang til at deltage i webinaret. Herefter får du et link til webinaret tilsendt.

Tilmelding:

Du tilmelder dig morgenmødet ved at udfylde tilmeldingsformularen nedenfor. Her skal du også tilkendegive, om du ønsker at deltage med fysisk deltagelse eller via webinar.

Det er gratis at deltage i morgenmødet.