Kurser

Kurser, der skaber værdi i praksis

Arbejder du indenfor udbudsret og har du brug for at få opdateret din viden med det nyeste inden for området? Eller har du endnu ikke den store erfaring af trække på og vil gerne have et godt grundlag for dit daglige arbejde? Så kan du med fordel deltage på et af vores kurser.

Vi afholder også løbende kurser indenfor entrepriseret.

Alle vores kurser tager udgangspunkt i den praktiske virkelighed. Med en god balance af teori og praktiske eksempler eller øvelser får du værktøjer med hjem, som gør dig godt rustet til at varetage de daglige opgaver.

Vil tilbyder også skræddersyede undervisningsforløb, som tager udgangspunkt din organisations juridiske og indkøbsmæssige kompetencer. Uanset om du er ordregiver eller tilbudsgiver. Forløbene sammensættes i dialog med jer, så de matcher jeres ønsker.

Ønsker du et skræddersyet kursus, er du velkommen til at kontakte Helle Lorentsen Bøgeskov på telefon 61 70 53 83/e-mail hlb@nplaw.dk eller Anja Piening på telefon 51 83 80 24/e-mail ap@nplaw.dk

Aktuelle kurser

Udbudsret i Praksis – Basis

Et skræddersyet kursus til din organisation, som fører jer igennem udbuddets forskellige faser med forankring i jeres praktiske hverdag og understøttet af de regler og den praksis, der gælder på området.

Udbud med forhandling

På dette kursus får du som kursusdeltager virkelig processen udbud med forhandling helt tæt på! Vi skal nemlig ikke alene høre om, hvordan reglerne er skruet sammen, men skal også gennemføre to forhandlingsmøder som led i et udbud med forhandling, helt lavpraktisk.