Arrangementer

Få faglige opdateringer – og netværk med kolleger og samarbejdspartnere

Vil du holde dig opdateret omkring offentlige indkøb og udbud, så kom til et af vores gratis arrangementer.

Vi tager altid udgangspunkt i den praktiske virkelighed og forsøger at vælge emner, der er brugbare og relevante for vores tilhørere. Der er både plads til dialog og spørgsmål. Der er samtidig mulighed for både før, under og efter mødet, at netværke med de andre deltagere, hvilket ofte giver mulighed for at tage konkrete erfaringer eller god inspiration med hjem til løsningen af en konkret udfordring eller som viser sig at skabe nye samarbejdsrelationer, til glæde for alle parter.

Morgenmøder bliver holdt online eller med fysisk deltagelse, alt afhængig af de gældende restriktioner for Covid19. Morgenmøder med fysisk deltagelse bliver holdt i København og ofte også i Jylland eller på Fyn. Der vil til møderne være en let forplejning til deltagerne. Møderne har et begrænset antal pladser, derfor tillader vi os at opkræve et no-show fee på 500,- kr. ved manglende fremmøde.

Du kan betragte dig selv som tilmeldt, når du har fået en bekræftelse på din tilmelding pr. mail. Afbud sendes senest dagen før kl. 10.00 til info@nplaw.dk

Kommende
arrangementer