Tirsdag d. 27. august 2019 – kl. 9.00 – 11.00

Serviceaftaler og deleøkonomi er de nye kontraktformer i udbud. Hvad betyder det for dig som ordregiver og tilbudsgiver?

Deltag i vores næste morgenmøde og bliv klædt på til at få mest muligt ud af de nye kontraktformer – både som ordregiver og tilbudsgiver.

Hvordan laver du som ordregiver et udbud baseret på serviceaftaler og deleøkonomi? Det vil sige, hvor du indkøber som en tjenesteydelse eller ”as a service” i stedet for som en anskaffelse til ejendom. F.eks. indkøb af alarmsystemer til regionens gymnasier som en abonnementsydelse i stedet for som indkøb af systemet til ejendom eller indkøb af biler til kommunens park og vej-afdeling på abonnement i stedet for som indkøb til ejendom. Hvilke muligheder giver det for dig som tilbudsgiver at sælge dine ydelser på denne måde, og er der noget, du selv kan gøre for at påvirke udformningen af kontrakten? Og hvilke faldgruber er der for henholdsvis ordregivere og tilbudsgivere?

Vi stiller skarpt på muligheder og risici og holder en solid praktisk vinkel. Udover det faglige indhold, giver mødet dig også rig mulighed for networking med andre ordregivere og tilbudsgivere.


Tid og sted

Morgenmødet finder sted:

Dato: tirsdag d. 27. august 2019 kl. 9.00-11.00

Adresse: Strandgade 4A, 1401 København

Det er gratis at deltage.

Felter markeret med * er påkrævet.
2019-08-27T12:57:08+00:00